VERZENDEN

DE DOOR JOU BESTELDE ARTIKELEN WORDEN DOOR ONS ALTIJD GECONTROLEERD OP BESCHADIGINGEN OF ONVOLLEDIGHEID VOOR WIJ ZE VERSTUREN. 

WANNEER WORDT MIJN BESTELLING VERZONDEN?

Bestel je van maandag tot en met vrijdag vóór 15.00 uur, dan verzenden we je pakket nog diezelfde dag. Bestellingen geplaatst vanaf vrijdagmiddag 15.00 uur tot en met zondag verzenden we op maandag. Verzendingen gaan via PostNL. 

WAT ZIJN DE VERZENDKOSTEN?

Bestellingen vanaf €75,- worden gratis door ons verzonden. Heb je een bestelling beneden de €75,-, dan bedragen de kosten €4,95.

RETOURNEREN

KAN IK MIJN BESTELLING RETOURNEREN?

Ja, dat is mogelijk. We doen ons uiterste best om jou via onze website goed te informeren over onze producten. Het kan natuurlijk voorkomen dat een product niet aan je verwachtingen voldoet. Je hebt het recht een artikel binnen 14 dagen na aflevering, zonder opgave van redenen, te retourneren.

HOE KAN IK MIJN BESTELLING RETOURNEREN?

Je kunt je bestelling op twee manieren retourneren. Je kunt het naar ons opsturen of afgeven in onze winkel in Horst.

Is er sprake van een mankement of een verkeerd geleverd artikel, dan dien je eerst contact op te nemen met onze winkel via info@maninhorst.nl

RETOURNEREN VIA DE POST

Je kunt bij ons je bestelling gratis per post retourneren.

Het retourneren van je bestelling werkt als volgt:

  1. Stuur je bestelling samen met de pakbon retour. Op de pakbon kun je aangegeven welke artikelen je retour stuurt. Dit kun je doen door een vinkje voor het desbetreffende artikel te zetten.
  2. De meegeleverde retoursticker plak je op het pakket.
  3. Je geeft je pakket daarna af bij een PostNL-punt bij jou in de buurt. Bewaar het afleverbewijs van je retourzending goed, dit geldt als je verzendbewijs.
  4. Na ontvangst van je retourpakket wordt het aankoopbedrag binnen 5 werkdagen op je rekening teruggestort.

Houd daarnaast bij het retourneren via de post, rekening met de volgende punten:

RETOURNEREN IN DE WINKEL

Het is ook mogelijk om je bestelling te retourneren in onze winkel in Horst. Neem in dat geval de pakbon mee, waarop je aangeeft welke artikelen je retour brengt. Na de verwerking van je retour wordt het aankoopbedrag binnen 5 werkdagen op je rekening teruggestort. Het is niet mogelijk om het bedrag contant terug te geven.

Mocht je nog vragen hebben over het verzenden of retourneren van je bestelling, neem dan contact met ons op via info@maninhorst.nl  Wij helpen je graag!